Joudutko kuuntelemaan kuorsaamista joka yö?

Joudutko heräämään kuorsaamiseen monta kertaa yössä? Joudutko siirtymään toiseen huoneeseen nukkumaan kumppanin kuorsauksen takia? Joudutko miettimään etukäteen kuorsaajan kanssa nukkumista matkoille lähtiessä?

Kuorsaaja ei usein itse ole tietoinen siitä, miten paljon kuorsaaminen häiritsee. Usein kuorsaamisesta lasketaan leikkiä ja vähätellään sen haittoja.

Jatkuva jokaöinen häiritsevä kuorsaaminen on vakavasti otettava haitta myös kanssanukkujalle. On tärkeää tuoda kuorsaajalle selvästi esiin, kuinka tärkeästä asiasta on kysymys.

Joskus tilanne voi jatkua vuosikausia ilman, että siihen puututaan. Useimmiten vieressä nukkuja on se, joka eniten tarvitsee muutosta kuorsaukseen. Siksi on luonnollista, että hän ottaa aloitteen kuorsauksen lopettamiseksi ja pyytää, että kumppani tekee asialle jotain.

Ota aloite omiin käsiin ja hoida kumppanin kuorsausongelma

 

Onneksi kuorsauksesta eroon pääsemiseen on monia ratkaisuja. Kuorsauskisko on yksi vaihtoehto. Meillä se tarkoittaa yksilöllisesti sinulle valmistettua pientä suuhun asetettavaa kojetta. Valmistamme sen hampaistasi tehtyjen jäljennösten avulla hammasteknisessä laboratoriossa.

Tutustu tarkemmin tutkimustietoon kuorsauskiskojen tehosta


Saatko nukkua?